Pages Menu
TwitterFacebook
Categories Menu

FOR BEDRIFTER

Direct Flights: Norway-Ukraine

Mange bedrifter har samarbeid mellom Norge og Ukraina. Direkte flyruter mellom de to landene vil bety bedre rammebetingelser for samarbeidet og mer effektiv reisetid for ansatte.

Sammen med et bredt folkelig engasjement tror vi på et godt samarbeid med bedrifter og at vi når felles mål om direkte flyruter.

Det finnes flere måter for bedrifter å hjelpe oss – her finner du noen muligheter.

Du kan hjelpe oss å nå ut til flere.
Mange bedrifter har gode flater tilgjengelig, som de kan bruke til å hjelpe oss å spre informasjon. De kan bruke nettsidene sine, nyhetsbrevet sitt, intranett for sine egne ansatte og sosiale medier.
Mer informasjon om prosjektet –  Om å dele prosjektet.

Gi en gave til prosjektet.
Prosjektet drives med begrensede midler. En pengegave vil åpne for at vi kan markedsføre prosjektet i medier i Norge og Ukraina slik at flere mennesker kan delta i reiseundersøkelsen og signere oppropet. Vi markedsfører din bedrifts støtte på vår prosjektside. Støtten din kan også være anonym. Bruk vår donasjon-side eller ta kontakt under.

Ta kontakt med oss
Hvis du vil samarbeide med oss, sitter med en god ide, eller bare rett og slett er nysgjerrig – ta kontakt med oss, så kan vi ta en prat! Vi tar gjerne i mot en e-post på post@maidan.no eller ring oss gjerne på 92420545. Ellers kan du fylle ut kontaktskjema, så tar vi kontakt med deg.

For mer informasjon om Maidan Norway og våre andre samarbeidspartnere se her.

TILBAKE TIL

PROSJEKTSIDEN

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Få siste nyheter og oppdateringer fra Maidan Norway.

 

Wow - dette fungerte jo! Velkommen! Du er nå medlem av vårt nyhetsbrev!

Pin It on Pinterest

Share This