Pages Menu
TwitterFacebook
Categories Menu

Posted by on 27. desember, 2014

Lvivs ordfører angrepet igjen

Lvivs ordfører angrepet igjen

 

Huset til Andriy Sadovyi, ordføreren i Lviv i Vest-Ukraina, var nok en gang under angrep fredag kveld, rapporterer internett-portalen ZAXID.NET.

Hendelsen fant sted kl. 20.45, lokal tid. Så langt ser det ikke ut som noen ble skadet under angrepet. Ordfører Sadovyi og hans familie er for tiden på skiferie i Bukovel i Karpatene. I angrepet klarte man å ødelegge en dør og et vindu, i tillegg til at en vegg ble delvis ødelagt.

Dette er andre gang at et slikt angrep rammer familien Sadovyis hus i Lviv. I juli ble et lignende angrep gjennomført med en granatkaster. Også den gangen var familien til alt hell borte da angrepet skjedde. Hendelsen har enda ikke blitt oppklart selv om president Porosjenko og sjef for rådet for det ukrainske sikkerhetspolitikk, Nalivaisjenko, lovet personlig å følge opp etterforskingen av hendelsen.

“Det er hinsides sunn fornuft, » sa Sadovy til internett-portalen etter angrepet. «Men slike ting var å forvente med tanke på at den forrige hendelsen enda ikke er oppklart.»

En ny etterforskining er nå på vei.

Andriy Sadovyi har i dag også kommentert hendelsen på sin egen Facebook-side:

Kommentarer / Comments

Kommentarer:

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Få siste nyheter og oppdateringer fra Maidan Norway.

 

Wow - dette fungerte jo! Velkommen! Du er nå medlem av vårt nyhetsbrev!

Pin It on Pinterest

Share This