Pages Menu
TwitterFacebook
Categories Menu

Hallvard Fagerland

 

Hei!

Min utdanningsbakgrunn har jeg fra samfunnsfag og kunst- og kulturforvaltning, og til daglig jobber jeg som kulturrådgiver i Norges 7. største by. Siden jeg første gang var i Krim i Ukraina i 2007 har jeg vært glad i landet og folket der.

Lviv, med sine stemningsfulle gater og parker, spennende restauranter, koselige kaffebarer og særegne arkitektur, er byen i mitt hjerte – og jeg har mange gode venner der som jeg besøker så ofte jeg kan.

Desember 2013 var jeg på Maidan Square i Kiyv for å støtte og møte menneskene som representerte Euromaidan. Vanlige mennesker – som du og meg – som ønsket ekte demokrati, å bekjempe korrupsjon og å styrke ytringsfriheten i landet.

Juni / juli 2014 var jeg tilbake i Ukraina for å intervjue ukrainere som alle har sine unike historier å fortelle om Euromaidan, dagens Ukraina og framtiden. Resultatet kan du snart se på maidan.no.

Dette er noe av bakgrunnen for at jeg engasjerer meg i Maidan Norway. Jeg håper du også ønsker å engasjere deg og at du blir med og støtter oss i kampen for Ukrainas nye demokrati.

Favoritt-band fra Ukraina: Dakha Brakha og Dakh Daughters.

Om du vil, kan du sende meg en melding på skjemaet nedenfor. Da kommer den rett til meg.

Captcha:
15 + 3 =

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Få siste nyheter og oppdateringer fra Maidan Norway.

 

Wow - dette fungerte jo! Velkommen! Du er nå medlem av vårt nyhetsbrev!

Pin It on Pinterest

Share This