Pages Menu
TwitterFacebook
Categories Menu

Posted by on 24. desember, 2015

24: Ukrainsk julaften-quiz

24: Ukrainsk julaften-quiz

I dag er det endelig julaften og vi har vår siste ukrainske julequiz.

Dagens spørsmål:

Hva symboliserer Ukrainas riksvåpen?

(Her er det ikke bare ett riktig svar.) Alle som svarer riktig i kommentar-feltet under i denne artikkelen er med i trekningen om boken vår «Zhyttia – Tobi», og et hefte med et utdrag norske oversettelser.

Dette er også siste luken i vår adventskalender om ukrainsk jul.

I hele adventstiden har vi fortalt om hvordan feiring av ukrainsk jul ser ut; hvorfor de feirer jul i januar; hva man spiser på julaften i Ukraina; hva ukrainerne gir i gaver; hva de synger; hva gammelt nyttår er; når de går i kirka; hvilke julepynt de bruker for å pynte hus og juletre; hvem ukrainsk julenisse er; hva ukrainerne foretrekker å se på TV og teater i juletiden; hva vertep og koljada er; samt at vi delte flere flotte bilder og video fra Ukraina.

Vi håper at alle som fulgte med oss likte vår kalender, og kanskje lærte dere nye nytt. Dersom dere vil se gjennom lukene igjen, eller gjerne dele dem igjen med familie og venner nå i julen, så kan dere gå tilbake hit.

Maidan Norway takker alle som har bidratt til årets adventskalender, og benytter anledningen til å ønske dere alle en riktig God Jul!

Med vennlig hilsen,

Maidan Norway

 

 

 

Kommentarer / Comments

Kommentarer:

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Få siste nyheter og oppdateringer fra Maidan Norway.

 

Wow - dette fungerte jo! Velkommen! Du er nå medlem av vårt nyhetsbrev!

Pin It on Pinterest

Share This