Pages Menu
TwitterFacebook
Categories Menu

Posted by on 23. januar, 2015

Verdens største ulykkesfugl finnes i Ukraina?

Verdens største ulykkesfugl finnes i Ukraina?

Noen mennesker vinner i Lotto. Andre synes å være magneter for ulykke og problemer. Dersom det faktisk viser seg at kvinnen i de tre reportasjene under er en og samme person, må hun vel kunne kalles en virkelig ulykkesfugl.

Ifølge en ukrainsk facebook-bruker  har kvinnen ved (minst) tre anledninger stått frem i russiske nyhetssendinger.

12. juli i fjor ble hun intervjuet på russiske Kanal 1, hvor hun fortalte den hjerteskjærende historien om hvordan ukrainske soldater hadde korsfestet en 3 år gammel gutt i sentrum av Slovjansk. Soldatene hadde kuttet opp gutten og latt ham dø en pinefull og langsom død. Galina Pyshnyak, som kvinnen visstnok het, ble intervjuet i en flyktningeleir i den russiske Rostov-regionen. Historien viste seg å være pølsevev fra ende til annen.

13. januar var denne usedvanlige ulykkesfuglen i begivenhetenes sentrum igjen. Denne gangen hadde hun tydeligvis tatt seg tilbake fra flyktningeleiren i Russland, og var på vei i buss fra Mariupol mot Donetsk. Bussen hun satt i skal, ifølge henne, ha kjørt på en ukrainsk mine ved en ukrainskkontrollert kontrollpost. Historien viste seg å være pølsevev fra ende til annen.

Å jaggu er hun ikke i trøbbel igjen, bare få dager etter at hun så vidt overlevde bussturen mot Donetsk. Denne gangen som vitne til eksplosjonen i sentrum av Donetsk, som tok livet av flere passasjerer i en buss som ble truffet.

Kommentarer / Comments

Kommentarer:

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Få siste nyheter og oppdateringer fra Maidan Norway.

 

Wow - dette fungerte jo! Velkommen! Du er nå medlem av vårt nyhetsbrev!

Pin It on Pinterest

Share This